Over mij

Mijn naam is Ellen Steensma, meer dan 30 jaar getrouwd, twee kinderen, 1 kleinkind en de 50 gepasseerd.

Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest bij de overheid werd het tijd voor een nieuwe fase in mijn leven. In 2017 ben ik een eigen pedicurepraktijk gestart in Hoofddorp/Toolenburg.

Daarvoor ben ik weer met enorm veel plezier de schoolbanken in gegaan om zeer veel over het menselijk lichaam (Anatomie, Fysiologie), de aandoeningen (Pathologie) en natuurlijk in het bijzonder over de voeten (Podologie) te leren. Naast deze theorie heb ik ontzettend veel praktijkervaring opgedaan op school en in mijn praktijk op modellen en klanten.

In 2018 heb ik de cursussen nagelreparatie  en voetreflexologie gevolgd en afgerond.
In 2019 heb ik de cursus nagelregulatie met succes afgerond.

Mijn kennis blijft up-to-date door het bijwonen van symposia, lezen van vakbladen en deelnemen aan opfrisdagen met collega’s.

Het is een mooie, bijzondere, nieuwe en leerzame wereld waar ik in terecht ben gekomen. Elke dag is anders en ik doe dit werk met ontzettend veel plezier, voldoening en passie.

De voldoening, het plezier en de passie die ik in dit werk leg is terug te vinden in de mooie reacties van de tevreden en terugkerende klanten. Ik neem de tijd, bied kwaliteit, geef advies op maat en bied vele mogelijkheden. U bent van harte welkom in de praktijk, maar indien nodig, kom ik ook bij u thuis.

MIND YOUR FEET biedt naast de standaard VIP-behandeling net dat extra stukje aandacht en comfort.
Je voeten zijn het waard!

Ook zo nieuwsgierig? Maak een afspraak met mij.
ellen@mindyourfeethoofddorp.nl

Veel liefs en tot snel,

Ellen Steensma

Pedicure

MIND YOUR FEET20160824_161003000_iOS

KVK 80094694
BTW NL003393304B11

%d bloggers liken dit: