Nagelreparatie

Het aanbrengen van een elastische teennagel met gel, waarmee correcties uitgevoerd kunnen worden maar ook voor het behandelen van een aangetaste schimmelnagel*.
Door de elasticiteit past de gel zich aan de afwijking van de voet en raakt de natuurlijke nagel en het nagelbed niet belast. Hierdoor kan de beschadigde nagel groeien en ziet het er uit alsof er niets aan de hand is.
De nagelreparatie duurt ongeveer een 1/2 uur en is uitsluitend als een aparte behandeling te boeken.

€ 18,50 Nagelreparatie met LCN van Wilde Pedique per nagel 

€ 100,00 Nagelreparatie met LCN van Wilde Pedique op alle nagels

€ 12,50 Het bijwerken van de nagel na de nagelreparatie met LCN van Wilde Pedique (indien nodig>2 tot 6 weken na de reparatie)! De eigen nagel groeit gewoon door en daardoor zal de gelnagel meegroeien. Knip de nagel niet korter want dan breekt de gel af, maar gebruik een vijl. Twijfel je of heb je andere vragen, neem dan altijd contact met mij op.

Garantie: Is de gelnagel binnen 2 weken na het aanbrengen van de gel beschadigd of gescheurd dan valt dit binnen de garantie.

intensivecurekleindim_-800x800

*Het behandelen van de schimmelnagel door het aanbrengen van de LCN-gel op de teennagel heeft uitsluitend het gewenste resultaat als dit in combinatie is met het behandelen van de nagel met een anti-schimmelproduct (bijv. Dimanche Intensivecure).
Dit is in de praktijk te koop voor € 9,50 en minimaal 3 maanden te gebruiken bij twee maal daags druppelen.

%d bloggers liken dit: