Nagelreparatie

Het aanbrengen van een elastische teennagel met gel, waarmee correcties uitgevoerd kunnen worden maar ook voor het behandelen van een aangetaste schimmelnagel*.
Door de elasticiteit past de gel zich aan de afwijking van de voet en raakt de natuurlijke nagel en het nagelbed niet belast. Hierdoor kan de beschadigde nagel groeien en ziet het er uit alsof er niets aan de hand is.

€ 13,50  Nagelreparatie met LCN van Wilde Pedique per nagel in combinatie met VIP-behandeling
€ 16,00 Nagelreparatie met LCN van Wilde Pedique per nagel  losse behandeling
€ 67,00 Nagelreparatie met LCN van Wilde Pedique op alle nagels in combinatie met VIP-behandeling
€ 77,00 Nagelreparatie met LCN van Wilde Pedique op alle nagels losse behandeling
€ 11,00 Het bijwerken van de nagel na de nagelreparatie met LCN van Wilde Pedique (indien nodig>2 tot 6 weken na de reparatie)! De eigen nagel groeit gewoon door en daardoor zal de gelnagel meegroeien. Knip de nagel niet korter want dan breekt de gel af, maar gebruik een vijl. Twijfel je of heb je andere vragen, neem dan altijd contact met mij op.

Garantie: Is de gelnagel binnen 2 weken na het aanbrengen van de gel beschadigd of gescheurd dan valt dit binnen de garantie.

lcn-foot-care-fusspflegespray--10005946_B_P
intensivecurekleindim_-800x800

*Het behandelen van de schimmelnagel door het aanbrengen van de gel op teennagel heeft uitsluitend het gewenste resultaat als dit in combinatie is met het sprayen of druppelen van de nagel (met 2 x daags de LCN-mycosespray of Dimanche Intensivecure).
Beide zijn in de praktijk te koop voor € 9,50 en minimaal 3 maanden te gebruiken bij twee maal daags sprayen of druppelen.

%d bloggers liken dit: