Contact

MIND YOUR FEET is gevestigd in Hoofddorp op Lakenburg 18 (tegenover winkelcentrum Toolenburg) op de eerste verdieping. Goed te bereiken met openbaar vervoer (bus 300 of 169), fiets of auto (voldoende en gratis parkeren).

Helaas neem ik geen nieuwe klanten meer aan tot nader order. Excuses!

MIND YOUR FEET is gevestigd in Hoofddorp op Lakenburg (tegenover winkelcentrum Toolenburg) op de eerste verdieping. Goed te bereiken met openbaar vervoer (bus 300 of 169), fiets of auto (voldoende en gratis parkeren).

Afspraak

Een afspraak maken of een vraag stellen kan natuurlijk altijd. Je kunt contact met mij opnemen door het onderstaande formulier in te vullen, mij te bellen of een WhatsApp te sturen (06-11569454).
Mijn e-mailadres is ellen@mindyourfeethoofdorp.nl. Ik reageer meestal nog dezelfde dag.

%d bloggers liken dit: