Vakantie voeten

Voordat we op vakantie gaan bezoeken we de pedicure om er op en top bij te lopen in onze slippertjes of sandaaltjes. Het zou zonde zijn als na enige tijd je voeten wat droger tonen, nagels te lang zijn of eelt zichtbaar wordt.

Als je regelmatig je voeten tijdens of na het douchen met een voetenvijl ( geen rasp) vijlt, goed afdroogt en daarna met een lekkere vette crème insmeert blijven je voeten in shape :). Worden de nagels te lang, knip deze dan recht af. Al heb je last van een hoekje (veelal de grote teennagels), toch zo recht mogelijk afknippen. Dit voorkomt een ingroeiende nagel.

Heb je vragen tijdens je vakantie stuur mij dan een WhatsApp en dan lossen we het samen op.

We zijn er even tussen uit…..🌞💃🏻👣

Vanaf 5 mei 2021 zijn we een paar weken met de camper op pad!

Het goede nieuws is dat ik vanaf 2 juni weer vol energie aan het werk ga.

Zorg in de tussentijd goed voor je voeten….onder de douche het eelt zachtjes vijlen, lekker insmeren met ureum crème en nagels recht afknippen😜👣.

De agenda begint al aardig gevuld te raken in juni….. stuur mij een mailtje of WhatsApp om je afspraak alvast te reserveren.

Tot 5 mei nog een paar plekjes vrij👊👣

JE VOETEN ZIJN HET WAARD👣

Liefs Ellen🌞🏖

Effectieve aanpak probleemnagels

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het ‘bed epithelium’ wordt genoemd. Dit weefsel begeleid de nagelplaat (nagel) langs het nagelbed (huid). Als dit uitgedroogd is, kan de nagelplaat niet goed hechten en wordt de begeleiding verstoord. Hierdoor scheurt de nagel open, dat nog meer uitdroging veroorzaakt. Vaak ziet u dit ook in geval van een schimmelnagel.

Solution Spray dringt door de nagelplaat en de huid heen en komt zo bij de matrix van de nagel terecht. Daar ontstaan de nieuwe cellen van de nagel. Solution Spray pakt de infectie daardoor in de gehele nagel aan.

Dadi’Oil kunt u voor traumanagels of andere nagelafwijkingen gebruiken. Het dringt door de nagelplaat heen en maakt zo het ‘bed epithelium’ weer elastisch. Dat is precies de sleutel tot succes. De olie trekt snel de huid binnen en vermindert daarmee de druk van de nagelplaat. De nagelplaat kan dan weer beter bewegen.

Hoe Solution spray en Dadi’oil samenwerken

Dadi’Oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel open blijven, waardoor het beter de Solution Spray en Dadi’Oil opneemt. Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en maakt Dadi’Oil de nagel weer compact. Wanneer de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met de olie neemt de kans dat nieuwe micro organismen er gaan huishouden ook af.

Behandeling: tweemaal daags eerst HFL Solution Spray toepassen en direct de Dadi’Oil erna aanbrengen.

Bij MIND YOUR FEET verkrijgbaar!
HFL Solution spray € 13,50
Dadi-oil € 5,00
Samen in een koop € 16,50

Heb je vragen of wil je het kopen neem dan contact met mij op.

April en mei actie!

MIND YOUR FEET April en Mei actie!

Boek je in april of mei een VIP-behandeling met gellak dan krijg je gratis nagelriemolie mee. Er zijn diverse geurtjes, te gebruiken voor hand-en teennagelriemen én handzaam om mee te nemen in je handtas.

Wil jij ook het voorjaar in én met mooi gelakte en verzorgde nagels je slippertjes of sandalen aan?
Dat kan dus nu heel goed.
De keuze is reuze!! Van knalrood, paars, bruin tot diverse glitterkleurtjes. Meer dan 40 kleuren!

Maak nu alvast een afspraak dan ben je verzekerd van een plekje en kan het voorjaar voor jou beginnen. Of bel of WhatsApp naar 06-11569454.


Let wel Op=Op.

Voetreflexmassage

Begin januari 2019 volg ik een voetreflexologie cursus. Vanaf 15 januari kan je voor een voetreflexmassage terecht bij mij.

Omdat ik jullie kennis wil laten maken met deze vorm van voetmassage bied ik de behandeling van 15 januari tot 31 januari 2019 voor de kennismakingsprijs van € 25,00 i.p.v. € 35,00 aan. 

Kijk voor meer informatie op Voetreflexmassage of neem contact met mij op.