Vakantie voeten

Voordat we op vakantie gaan bezoeken we de pedicure om er op en top bij te lopen in onze slippertjes of sandaaltjes. Het zou zonde zijn als na enige tijd je voeten wat droger tonen, nagels te lang zijn of eelt zichtbaar wordt.

Als je regelmatig je voeten tijdens of na het douchen met een voetenvijl ( geen rasp) vijlt, goed afdroogt en daarna met een lekkere vette crème insmeert blijven je voeten in shape :). Worden de nagels te lang, knip deze dan recht af. Al heb je last van een hoekje (veelal de grote teennagels), toch zo recht mogelijk afknippen. Dit voorkomt een ingroeiende nagel.

Heb je vragen tijdens je vakantie stuur mij dan een WhatsApp en dan lossen we het samen op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: